Már 117 szócikk közül válogathatsz.

A Jógapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes jóga tudástár. Legyél Te is az Jógapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Ábrahám Kata
Verzió: 3  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2015-08-18 21:40:44
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

            

 

Iyengar Jógaoktató, ezzel az irányzattal 2003-ban ismerkedett meg. Más rendszereket is kipróbált, de végül ennél maradt. 2011-ben már az Introductory Level II vizsgát tette le. A képzésben tanárai: Rita Keller, Kevin Gardiner, Georgie Grütter, Bob Blaeser és Claus Grzesch voltak.
Óráit az AUM Jógaközpontban tartja, és emellett az AUM Jóga Magazin főszerkesztője is egyben.


Okleveles Iyengar Jóga oktató, ezzel az irányzattal 2003-ban ismerkedett meg. Más rendszereket is kipróbált, de végül ennél maradt. 2011-ben már az Introductory Level II vizsgát tette le. A képzésben tanárai: Rita Keller, Kevin Gardiner, Georgie Grütter, Bob Blaeser és Claus Grzesch voltak.
Óráit az AUM Jógaközpontban tartja, a Magyar Iyengar Jóga Szövetség alelnöke, a Yoga Bazaar egyik megálmodója, és emellett a Jóga Magazin főszerkesztője is egyben. Forrás
URL: http://pest.aumjoga.hu/


 
Médiapédia Patikapédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár kerékpáros tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése