MPL-PostaPont-nyeremenyjatek
Már 117 szócikk közül válogathatsz.

A Jógapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes jóga tudástár. Legyél Te is az Jógapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: AUM Jógamagazin
Verzió: 2  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2015-08-18 21:41:06
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

   

A nonprofit portáloldalt Ábrahám Kata, az Aum jógastúdió vezetője alapította, majd csatlakozott hozzá Ócsai Zoli jógaoktató. Hamarosan egy kisebb csapat alakult ki a jógikus életmód magyarországi népszerűsítéséért, akik gazdag képes és szöveges tartalommal töltik meg az oldalt.


    

A nonprofit portáloldalt Ábrahám Kata, az AUM Jógaközpont vezetője alapította, majd csatlakozott hozzá Ócsai Zoli jógaoktató. Hamarosan egy kisebb csapat alakult ki a jógikus életmód magyarországi népszerűsítéséért, akik gazdag képes és szöveges tartalommal töltik meg az oldalt.


Az online magazinban megtalálhatóak mind a kezdők számára hasznos tanácsokat tartalmazó írások, mind pedig a mélyebb tudással rendelkező gyakorlóknak szánt cikkek, a “Tanítás” rovat pedig a jógaoktatás szakmai kérdéseivel foglalkozik.

 

Weboldal: www.aum.hu 

 
Médiapédia Patikapédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár kerékpáros tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése