Már 117 szócikk közül válogathatsz.

A Jógapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes jóga tudástár. Legyél Te is az Jógapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


               

 

Az AUM Jógaközpontban a tradícionális jóga iskolák nemzetközileg elismert képzéseit végzett oktatóik oktatják, azaz az Iyengar metódust, a Himalájai Tradíciót, a Sivanandához köthető irányzatot. 

Az AUM Jóga csoport története 2008-ban kezdődött, amikor Ábrahám Kata megalapította és elindította az AUM Jóga Magazint (http://aum.hu), mely mára a jógával, mint mozgásformával és filozófiával, az egészséges életmód különféle aspektusaival foglalkozó legnagyobb hazai online magazinná nőtte ki magát.

2010-ben indult útjára az AUM Jóga Stúdió, melyhez Ócsai Zoltán 2011-ben csatlakozott, valamint az egész projekthez.
2012 tavasza óta az AUM Jóga Magazin információs rovata jelentős informatikai fejlesztéseket követően megújult, és AUM Jóga Info néven (http://info.aum.hu) működik. A portálon a szervezők ingyenesen tehetik fel eseményeik hirdetését, az olvasók pedig téma vagy helyszín alapján böngészhetik a lehetőségeket, majd az egyes eseményekről, oktatókról, stúdiókról értékelést adhatnak.

Forrás
URL: http://pest.aumjoga.hu/


A szócikkhez társított címkék:
AUM jóga
Hirdetés


PARTNERÜNK

 

 

 

Médiapédia Patikapédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár kerékpáros tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése


PARTNERÜNK