MPL-PostaPont-nyeremenyjatek
Már 117 szócikk közül válogathatsz.

A Jógapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes jóga tudástár. Legyél Te is az Jógapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


 

A Gerilla jóga Haklik Márta jóga oktató nevéhez fűződik. Ingyenes jógafoglalkozásokról van szó, amin bárki megkötés nélkül résztvehet és minden alkalmat más jógaoktató tart. Így sokan kipróbálhatnak különböző irányzatokat, akkor is, ha anyagi lehetőségeik ezt máskülönben nem engednék meg.

 

 

“Célunk az öröm jóga, kikapcsolódás, a mozgás szeretete és sok - sok mosolygó arc:) Szeretnénk, ha minél több oktatót megismernétek kötelezettség nélkül és persze különböző stílusokat, irányzatokat. Szeretnénk, ha minél többen megismerkednének a jógával!

 

 

- Télen: "begerillázunk" az összes jóga központba Budapesten, ami befogad minket! Cél: ismerkedj meg az összes fellelhető irányzattal és azok oktatóival.

- Nyáron: Szeretnél a szabadban jógázni ingyenesen, csatlakozz! Gyere! Minden héten más oktató, más stílus“

 

 

Forrás: www.gerillajoga.hu


A szócikkhez társított címkék:
Haklik Márta
Hirdetés
MPL-PostaPont-nyeremenyjatek


PARTNERÜNK

 

 

 

Médiapédia Patikapédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár kerékpáros tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése


PARTNERÜNK