Már 117 szócikk közül válogathatsz.

A Jógapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes jóga tudástár. Legyél Te is az Jógapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Gerincjóga modern mozgásrendszer, olyan csoportos mozgásterápia, melynek célja a fizikai test és az idegrendszer egészségének helyreállítása biztonságos, az anatómiai alapmozgásokra épülő gyakorlatsorokkal.

A modern ember olyan életmódból fakadó mozgásszervi problémákkal küzd, amelyeket csak célzott, tudatos mozgással lehet kezelni. Ahhoz, hogy a hatha jóga erős energetikai gyakorlatait képes legyen kivitelezni, amelyek kihívást jelentenek még az egészséges testtel rendelkezô gyakorlók számára is, szükség van egy megfelelô felkészítésre, egy preventív jellegû, biztonságos és hatékony mozgásterápiára. A Gerincjóga felvállaltan leszűkíti a hatha jóga eszköztárát egy könnyen, biztonságosan végezhető, ám mégis rendkívül hatékony gyakorlatsorra azzal a céllal, hogy befogadhatóvá tegye mindazok számára, akik nem rendelkeznek megfelelő fizikummal.

 

További információk a Gerincjógáról:

gerincjoga.lap.hu

A Gerincjóga rendszer szakmai oldala

 

 


A szócikkhez társított címkék:
Gerincjóga
Hirdetés


PARTNERÜNK

 

 

 

Médiapédia Patikapédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár kerékpáros tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése


PARTNERÜNK