MPL-PostaPont-nyeremenyjatek
Már 117 szócikk közül válogathatsz.

A Jógapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes jóga tudástár. Legyél Te is az Jógapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


                

 

 A Magyar Jógaoktatók Szövetsége  2006-ban alakult azzal a szándékkal, hogy egy minőségbiztosítási rendszert hozzon létre, amely segít eligazodni az egyes jógaoktatók és jógaoktató képzések sokszor nehezen összevethető színvonalának, képzettségi szintjének megítélésében.

A cél nem az egyes oktatók és képzések összevetése, hanem egy olyan minimum tudásszint meghatározása, amely elengedhetetlen a jóga biztonságos és hatékony gyakorlásához és oktatásához. A Szövetségnek tagja lehet bárki, aki önmagát jógaoktatónak vallja és elfogadja az MJSZ alapdokumentumait.

 

Minőségbiztosítás - Jógaoktatók

Minősített jógaoktató címet kérhet, aki az MJSZ által minősített jógaoktató képzést végzett.

 

Minőségbiztosítás - Jógaszervezetek

Minden jógaszervezet folyamodhat minősítésért, amely elfogadja az MJSZ alapdokumentumait, megfelel a minőségbiztosítás feltételeinek és vezető jógaoktató irányításával működik.

 

Minőségbiztosítás – Jógaoktató képzések és továbbképzések

Azon jógaoktató képzések folyamodhatnak minősítésért, amelyek megfelelnek a minőségbiztosítás feltételeinek, és vezető jógaoktató irányításával működnek.

 

Weboldal: http://www.jogaoktatok.hu

 

 


A szócikkhez társított címkék:
jógaoktatók szövetsége , jógaszövetség , magyar jóga szervezet , MJSZ
Hirdetés
MPL-PostaPont-nyeremenyjatek


PARTNERÜNK

 

 

 

Médiapédia Patikapédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár kerékpáros tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése


PARTNERÜNK