Már 117 szócikk közül válogathatsz.

A Jógapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes jóga tudástár. Legyél Te is az Jógapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Németh Gergő

 

Mottó

A jóga egyszerű. Minden más bonyolult. /Manju Jois/

 

Bemutatkozó oldal és blog: www.mandalajoga.hu/urbanjogi.htm

 

 

Gergő 10 éve oktat hatha jógát, miközben Rekreáció Sportoktató, Wellness Instruktor és Gerinctréner képzéseket is végzett. A különböző civilizációs ártalmaktól szenvedő tanítványoknak első lépésben egészségfejlesztésre, illetve egy könnyen gyakorolható, preventív mozgásformára volt szüksége - így született a Gerincjóga, amely ötvözi a tradicionális és a modern szemléletmódot, a hatha jóga mozgásanyagát és a mozgásterápiát.

 

 

Tisztségek:

A Mandala Jógastúdiók vezetője

A Gerincjóga rendszer alapítója
A MAgyar Jóga Közösség vezető oktatója
 

 

 

Jóga

A jógával behatóbban Miklós Ervinnél ismerkedett meg, aki Yesudian közvetlen tanítványa volt. Oktatóképzést a Padma Jógastúdióban, majd a Himalájai Jógatradícióban folytatta, ahol beavatást is kapott Szvámi Véda Bharatitól, aki a meditáció addig nem tapasztalt mélysegeibe vezette be. Számos tanfolyamon és továbbképzésen vett részt az Iyengar és a Satyananda rendszerek oktatóinál, illetve ismert indiai mestereknél. Az Astanga Vinyásza rendszert Manju Jois irányításával gyakorolja. Szellemi vezetőjének az advaita védanta, a nem-kettősség filozófiájának tanítóját, Gangát tartja, aki alapjaiban változtatta meg életszemléletét, így a jógával való kapcsolatát is.

 

 

Mandala Jógastúdiók

33 évesen, 2004-ben nyitotta meg az első Mandala Jógastúdiót, amely 7 évig működött sikeresen. 2007-ben nyitott a Mandala Jóga Liget, 2009-ben a Mandala Jóga Nyugati, amely méretében és látogatottságában talán a legnagyobb jógastúdióinak számít Magyaroszágon.

 

 

A Gerincjóga rendszer

A képzéseken és saját gyakorlásában szerzett tapasztalatok indították el a Gerincjóga nevű mozgásrendszer kidolgozása felé, ami a hatha jóga mozgásanyagának anatómiailag átgondolt, rekreációs megközelítése. A könnyen kivitelezhető, mégis hatékony testgyakorlatok, a helyes légzéssel és a relaxáció együtt gyakorolva örömteli, biztonságos, és hosszútávú fejlődést érhetünk el, amelynek hatásai az élet minden területén pozitív változásokat eredményeznek.

 

 

Jógaoktató képzések vezetése

A Mandala Jógastúdiók modulrendszerű oktatóképzései felölelik a jóga teljes területét: kezdő és haladó Gerincjóga, kezdő és haladó hatha jóga, valamint nőijóga, gyerekjóga és astanga vinyásza jóga oktatóképzéseket és továbbképzések indulnak minden évben.

 

 

Szakirányú képzések

2003: Padma Jógastúdió oktatóképzése

2003: Rekreáció Sportoktató és Wellness Instruktor képzés

2004: Gerinctréner képzés

2006: Himalájai Jógatradíció - oktatóképzés és beavatás

2007-2011: advaita elvonulások Gangával

2011: Andrea Lutz astanga vinyásza oktatóképzés (1. sorozat)

2012: Manju Jois astanga oktatóképzés (1. sorozat)

2012: Andrea Lutz astanga vinyásza workshop (2. sorozat)

 

 

 

 


A szócikkhez társított címkék:
Mandala Jóga , Németh Gergő
Hirdetés


PARTNERÜNK

 

 

 

Médiapédia Patikapédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár kerékpáros tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése


PARTNERÜNK