Már 117 szócikk közül válogathatsz.

A Jógapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes jóga tudástár. Legyél Te is az Jógapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Budapesten is több helyen folyik jóga oktatás, számtalan jógastúdió nyitott, ahol kezdők és haladók egyaránt kipróbálhatják a jógagyakorlatokat, megismerhetik a jógairányzatokat. Válogatás a budapesti jógastúdiók és Budapesten elérhető jógatanfolyamok választékából.

 

 

Mandala Jógastúdiók

Az első Mandala Jógastúdiót Németh Gergő 2004-ben nyitotta meg Budapesten. Tradicionális hatha jógát oktatott, használva annak egész eszköztárát, az ászanáktól a mély meditációs technikákig. Hamarosan egyértelművé vált, hogy a gyakorlók többsége nincs felkészülve sem fizikailag, sem mentálisan a jóga erős energetikai gyakorlataira, ezért mindinkább a fizikai testet felkészítő gyakorlás került előtérbe: a Gerincjóga.

 

 

Atma Center Jógastúdió és Vegetáriánus étterem

Az Atma Center tevékenysége az indiai kultúra, a filozófia és a természetes életmód iránt érdeklődők igényeinek kielégítése jóga foglalkozásokkal, vegetáriánus étteremmel, és pezsgő klub élettel. Az atma centrum fő védjegyei az úgynevezett agni jóga, illetve akro-jóga foglakozások. Gauranga jelenleg két stúdiót üzemeltet Atma Pest és Atma Buda néven.


A szócikkhez társított címkék:
Budapest , ingyen jóga , joga , jógastúdió , tanfolyam
Hirdetés


PARTNERÜNK

 

 

 

Médiapédia Patikapédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár kerékpáros tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése


PARTNERÜNK